Am dat startul cursurilor de competente antreprenoriale pentru tineri
16 Noiembrie 2020

In weekendul 14-15 noiembrie, am dat startul cursului de competente antreprenoriale cu o parte din elevii clasei a XII-a C de la Liceul Tehnologic de Servicii Sfantul Apostol Andrei. Activitatea se desfasora in cadrul proiectului “PracticHUB – Stagii de practica pentru viitori profesionisti” (Contract POCU 633/6/14/132107) derulat in parteneriat cu Fundatia Estuar.

Ne-am intalnit la sediul Centrului Estuar din Ploiesti si, respectand normele impuse de situatia prin care trecem, am petrecut impreuna 2 zile interesante, care au deschis cursantilor, apetitul spre cunoasterea domeniului de business.

Sub indrumarea trainerului, tinerii au identificat echipele in care vor lucra, au stabilit denumirea companiei pe care o vor “infiinta”, au negociat pozitia de Administrator in cadrul firmei. Tot in aceasta etapa, s-au definit produsele/serviciile oferite, segmentele de clienti si caracteristicile lor, cum se poate ajunge la ei. Am stabilit, desigur, ce nevoi le rezolvam, ce valori le livram si cum mentinem legatura cu ei.

Business Model Canvas si Value Proposition Canvas sunt schemele de la care s-a pornit in drumul spre construirea unor afaceri de succes, in viitor.

Avand in vedere deschiderea si interesul manifestat din partea grupului-tinta, avem incredere ca va fi inca un proiect cu multe satisfactii pentru cei implicati.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org