SenioriNet, de la retea informala la Federatia Furnizorilor de Ingrijiri la Domiciliu din Romania
24 Martie 2016

Reprezentantii membrilor retelei SenioriNet, impreuna cu Comitetul de Coordonare s-au intalnit in perioada 16 – 18 martie 2016, la Sumuleu Ciuc, pentru a decide formalizarea SenioriNet– retea ONG de servicii dedicate vârstnicilor.

In cadrul intalnirii a fost realizata o analiza a contextului politic si agenda public? privind furnizarea si finan?area sistemului de servicii adresate vârstnicilor, precum si provocarile cu care se confrunta membrii retelei in furnizarea serviciilor destinate varstnicilor.

De asemenea, membrii prezenti la intalnire au stabilit viziunea, misiunea si valorile federatiei, au definit profilului ?i categoriilor noi de membri, precum si planul de actiune pe termen scurt.

Misiunea Federatiei SenioriNet este de a contribui ca actor strategic si reprezentantiv la dezvoltarea unui sistem unitar, sustenabil si accesibil de servicii integrate dedicate tuturor varstnicilor.

Viziunea SenioriNet este: “Toti varstnicii au acces garantat, in fiecare comunitate, la servicii integrate, de calitate, si adaptate nevoilor lor.“

Valorile SenioriNet sunt:

  • Respect pentru persoana varstnica;
  • Professionalism in furnizarea serviciilor;
  • Transparenta in luarea deciziilor si actiunilor;
  • Solidaritate in lucrul cu beneficiarii.

In perioada urmatoare va fi demarat procesul de elaborare a statutului federatiei, stabilirea responsabilitatilor membrilor si procedura de comunicare oficiala de aderare a membrilor la noua structura juridica SenioiNet. De asemenea, va fi stabilita Adunarea Generala a SenioriNet, precum si procedura de convocare a acesteia.

 

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org