1 iunie – Concursuri si bucurie pe chipurile copiilor din Comuna Cosoba , Judetul Giurgiu
2 Iunie 2016

1 iunie a fost un prilej de bucurie pentru cei 390 de copii din localitatea Cosoba, judetul Giurgiu, care cu mic si mare au participat la activitatile si concursurile organizate special pentru ei de catre Scoala Generala din localitate.

Desenul pe asfalt, sotronul, trasul franghiei, alergarea in sac, concursul de talente au fost printre probele ce au stranit un interes sporit in randul copiilor. Acestia au lucrat pe echipe, s-au jucat si si-au aratat abilitatile si talentul in fata colegilor si reprezentantilor locali.

Pentru  a putea sarbatori cum se cuvine  Ziua Copilului, Asociatia Four Change a fost alaturi de cei 390 de copii ai comunitatii din Cosoba, pregatind surprize pentru fiecare copil in parte, dar si pentru castigatorii din cadrul concursurile organizate.

Multumim prietenilor si sustinatorilor nostri fara de care nu am fi reusit sa aducem zambetul pe fata copiilor din Cosoba: Viorelia si Bogdan Manda, Andreea Boldeiu, Laura Dobrogeanu, Alina si Adrian Desliu, Telpur SRL, precum si Selgros Romania.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org