Newsletter - 6 luni de la implementarea proiectului
26 Mai 2016

Newsletter - 6 luni de la finalizarea proiectului!

Realizat în cadrul perioada de post-implementare a proiectului Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil implementat de Consiliul Judetean Buzau in parteneriat cu Asociatia Four Change, SC Centrul de Consultanta si Studii Europene SRL, RD Global Project Consulting SRL, Consiliul Judetean Mures, Tecseo SRL si SC Dechiro Consulting SRL , newsletter-ul de față aduce în atenția tuturor celor interesați informații utile despre care sunt pasii si ce trebuie sa stii in momentul in care angajezi pe cineva la tine in firma, care sunt pasii de infiintare a unei entitati juridice, locuri de muncă disponibile la nivelul Uniunii Europene prin intermediul rețelei EURES  .

Proiectul s-a adresat unui numar de 1227 persoane (1043 -regiunea Sud-Est si 184 regiunea Centru) dintre care: 244 persoane inactive, 159 aflate in cautarea unui loc de munca, 611 someri si 67 persoane care au parasit timpuriu scoala. Cele 1227 persoane au participat la un program de interventii integrate privind angajarea care a constat in programe de orientarea in cariera (informare,consiliere grup si individuala, medierea muncii) si formare profesionala ( au fiecare persoane a participat la cate 2 programe de formare profesionala de scurta durata, in functie de planul individual de orientare in cariera). 

Numărul de față al newsletter-ului 6 luni de la finalizarea proiectului! aduce în atenția dumneavoastră următoarele informații:

1

Cum ne angajam personalul? Pasi si informatii utile

Pagina 2 - 5

2

Etape infiintare entitati juridice

Pagina 6

3

Locuri de munca vacante in strainatate

Pagina 7 – 8

Newsletter-ul poate fi descarcat de AICI

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org