Vineri, 8 aprilie, am organizat Târgul Firmelor de exercițiu "Antreprenor de liceu"
11 Aprilie 2022

Vineri, 8 aprilie, am organizat Târgul Firmelor de exercițiu "Antreprenor de liceu"

Ne-am bucurat de o participare numeroasă a elevilor și profesorilor coordonatori din 60 de licee cu profil economic, tehnologic și de servicii din țară.

Au fost prezentate o mulțime de idei de afaceri extraordinare și inovatoare: design interior, agenții de turism, firme de IT, bijuterii și parfumuri, produse bio...

Totodată, speakerii invitați au împărtășit o serie de elemente-cheie care sa îi ghideze pe viitorii tineri antreprenori:  recomandări pentru antreprenori de succes; provocările finanțărilor afacerilor prin fonduri europene; cum știi ce carieră și se potrivește…sunt doar câteva din temele atinse. Mulțumim: Conf univ. dr Mariana Iatagan, Corina Neagu, Nelly Calenciuc, Cristina Koleci, Florin Păsat!

Următorii pași: centralizarea și evaluarea aplicațiilor și acordarea de premii. Estimăm că în aproximativ 2 săptămâni, veți afla și voi, rezultatele.

*Evenimentul s-a derulat în colaborare cu Liceul Tehnologic de Servicii Sfântul Apostol Andrei din Ploiești, în cadrul proiectului “PracticHUB – Stagii de practică pentru viitori profesioniști” Contract nr POCU 633/6/14/132107 implementat de către Asociatia Four Change și  Fundatia Estuar.

 

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org