INTALNIRE DE LUCRU „Grupuri vulnerabile – nevoi pe hartie vs nevoi reale”, Bacau 2015
9 Noiembrie 2015

 

Creative-meeting-and-teamwork-conceptFundatia de Sprijin Comunitar impreuna cu Asociatia Four Change organizeaza intalnirea de lucru „Grupuri vulnerabile – nevoi pe hartie vs nevoi reale”.

Organizatorii propun o dezbatere activa pornind de la interventiile relevante realizate de catre entitatile publice sau private din Bucuresti in beneficiul grupurilor vulnerabile, incepand cu anul 2010.

Cu ajutorul metodei participative Caruselul ideilor (World Café) in cadrul a 5 grupuri de lucru, vor fi puse in discutie provocari si solutii ale sistemului de asistenta sociala. Atelierul de brainstorming se va concentra pe urmatoarele subiecte: Ocuparea in randul persoanelor cu venituri reduse sau fara venituri; Venituri si stimulente financiare pentru beneficiarii programelor de asistenta sociala; Dezvoltarea si accesul la servicii sociale – pachetul minim de servicii; Pachete legislative si strategii – necesitati vs. propuneri; Acces la educatie – programe de calificare si formare profesionala.

Se doreste o analiza realista in vederea elaborarii si implementarii viitoarelor proiecte si politici de incluziune sociala, cu impact real la nivelul comunitatilor defavorizate.

Intalnirea de lucru „Grupurile vulnerabile – nevoi pe hartie vs. nevoi reale”, va fi organizata vineri 13 noiembrie 2015, incepand cu ora 09.30 la Hotel Dumbrava, Sala New York, Bacău.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0751289884 – persoana de contact Roxana Constantinescu.

***

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului SANSA – Sprijin pentru autocunoastere si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate implementat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Asociatia Four Change, SC Centrul de Consultanta si Studii Europene SRL si Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org