Revedere cu beneficiarii varstnici
2 Noiembrie 2020

In saptamana 26-30 octombrie, ne-am revazut cu beneficiarii nostri varstnici in cadrul celor 2 proiecte adresate lor. ("Impreuna impotriva izolarii varstnicilor din Romania" derulat in parteneriat cu Fundatia Crucea Alb-Galbena Buzau si "Servicii integrate pentru varstnici in propria comunitate" desfasurat in parteneriat cu FSC Bacau)

Pe langa serviciile socio-medicale pe care seniorii le primesc regulat, in functie de nevoile lor, in cadrul Cluburilor, adresam nevoia lor de socializare, iar intalnirile din aceasta saptamana au avut ca tema procesul de photovoice.

Prin photovoice, fotografii spun ce simt, ce cred ca este important, ce ar trebui facut in comunitatea lor. Si pentru a fi siguri ca fiecare fotografie este inteleasa, langa imagine apare povestea – un text care explica ce a vazut fotograful acolo: fie ca este istoricul personajelor, ce si-ar dori sa fie schimbat sau ce este relevant pentru el.

Bunicii au primit o serie de telefoane si au fost invatati cum sa le foloseasca, dupa ce, la intalnirile trecute am vorbit despre fotografii si ce emotii putem transmite cu ajutorul imaginilor.

Asteptam, cu interes, viitoarele ateliere si imaginile surprinse prin ochii seniorilor!

 

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org