Echipa noastra înseamnă totul pentru noi. Împreună sărbătorim reușitele proiectelor noastre, descoperim noi comunități, înfruntăm dificultăți și identificăm soluții, gândim creativ și pe termen lung, facem strategii și planuri de bătaie până târziu în noapte, râdem, câteodată mai și plângem, dar totul se întâmplă împreună.

Vasilica are peste 25 de ani de experiență în domeniul financiar contabil, este Expert Contabil în cadrul CECAR și Consultant fiscal în cadrul Camerei Consultanților Fiscali.
În cadrul Asociației Four Change, Vasilica coordonează activitățle financiare și contabile ale organizației.
Sily - cum îi spun colegii - e motorul activității zilnice, iar pozitivismul ei umple spațiul de energie și bună dispoziție. Cu un puternic cod etic al muncii, Sily e "vocea rațiunii".
Sily este și unul dintre cei mai iubiți membri ai echipei.
Adriana Lupu

Adriana este absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comerț, promoția 1985.
Și-a început activitatea ca economist cu diverse modificări pe parcursul carierei: Șef serviciu Director executiv, Manager financiar.
În cadrul Asociației Four Change își desfășoară activitatea de peste 8 ani, fiind implicată în mai multe proiecte. Activități de bază: activitatea financiar-contabilă și recrutarea, selecția grupurilor țintă.
Mariana Oancea
Formarea ca asistent social și studiile aprofundate la Oxford în cercetarea sistematică bazată pe dovezi, alături de experiența în lucrul cu persoanele defavorizate social în domeniul protecției drepturilor copilului și prevenirii separării acestuia de familie, i-au arătat cât de important este ca oamenii să-și cunoască drepturile și să lupte pentru ele.
De-a lungul timpului, a lucrat pe diferite proiecte, ocupând poziții cum ar fi: Director îngrijire - Fundația Crucea Alb Galbenă, Șef Birou Prevenire Violența în Familie - Direcția de Asistență Socială Sector 1 București, Formator practica în cadrul proiectului EVA - Evoluție Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piața muncii, Coordonator proiect Centrul Pilot de Coordonare a Serviciilor de Îngrijiri la Domiciliu din Municipiul București, Manager de proiect Butonul Roșu – Servicii integrate de îngrijiri la domiciliu, monitorizate prin sistemul de teleasistență. Este pasionata de lectură, călătorii, muzică și politică.
Mihaela Giușcă
Absolventă a Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială, cu experiență de aproape 10 ani în domeniul asistenței sociale și 20 ani în sectorul ONG. A lucrat peste 5 ani cu persoanele vârstnice în domeniul îngrijirilor socio-medicale la domiciliu ca și asistent social. Din anul 2018 s-a alăturat echipei Asociației Four Change. În prezent este asistent social în cadrul proiectului "Împreună împotriva izolării vârstnicilor din România
„Când am terminat facultatea mi-am zis că nu voi lucra niciodată cu copii și cu bătrâni. Lucrul cu aceștia are o foarte puternică încărcătură emoțională de care nu credeam că m-aș putea elibera atunci când ajung acasă, la viața mea personală. Într-adevăr, la început mi-a fost destul de greu să separ viața profesională de cea personală... și bătrânii de care m-am ocupat au început să-mi fie foarte dragi. Se luminau la față când mă vedeau și asta merita tot efortul.”
Raluca Bedereag
Fost colaborator și voluntar al Asociației, ocupă în prezent, poziția de Responsabil gestionare aplicație online în cadrul proiectului “Șanse sporite la angajare prin calificare”.
Absolventă a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, are o experiență de peste 10 ani în domeniul comunicării și al relațiilor publice. De-a lungul timpului a cochetat cu o carieră în mediere, fiind pasionată de lucrul cu oamenii și soluționarea disputelor. Totodată, se mândrește cu peste 50 de evenimente organizate, în diverse domenii: outsourcing, energie, mediu, soluționarea disputelor, sănătate, investiții etc.
Raluca iubește natura și animalele, printre pasiunile ei se numără gastronomia și studiul limbilor straine. Motto-ul ei: Trăiește ca să iubești și iubește ca să trăiești.
Alexandra Tomescu
Din 2012 este facilitator de educație non-formală prin care abordează diferite subiecte: drepturile omului, învățarea interculturală, educația globală, protejarea mediului, dezvoltarea comunitară. În prezent colaborează cu mai multe asociații din România pentru proiecte specifice în care cel mai adesea folosește metode ca: Teatrul celor opresați, Campanii stradale, Photo Voice, Învățare prin aventura folosind elemente din natură - jocuri educaționale prin care consideră că oricine, indiferent de vârstă, poate învăța.
Din 2014 face dezvoltare comunitară cu diferite grupuri: tineri, adulți, persoane care aparțin grupurilor vulnerabile, deseori marginalizate și consideră că este o activitate pe care nu ar înceta să o facă, pentru că de-a lungul anilor a văzut cum micile schimbări au efecte pozitive care transformă oamenii, mentalitățile, comportamente lor și totodată pe ea însăși.
Din 2018 s-a alăturat Asociației Four Change unde facilitează ateliere de dezvoltare comunitară în 3 școli din județul Giurgiu pentru clase ale ciclurilor de învățământ primar și gimnazial. În aceste școli a organizat câte un club numit Vocea Copiilor în care fiecare copil poate să se exprime liber, să își expună ideile și chiar să le pună în practică.
Raluca Mareș
Din 2010 este voluntară, un titlu la care aspira în perioada adolescenței mai mult decât la intrarea la liceu. Si-a început activitatea ca voluntară a Asociației Grupurilor Locale de Tineret - A.G.L.T., unde s-a format, a crescut și a căpătat competențe de animator socio-educativ. De atunci lucrul cu copiii a căpătat un loc principal în activitatea sa, definindu-i domeniul de activitate. A terminat Liceul Pedagogic din Constanța și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București, iar în prezent este masterandă la programul Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport.
În cadrul Asociației Four Change este facilitator comunitar pentru 3 grupuri de copii și 6 grupuri de bunici.
În timpul liber iubește să colinde munții și să descopere tot ce îi sare în ochi, iar când are ocazia abia așteapta să zboare…cu avionul, parapanta sau orice altceva.
Ionica Bombonica Matei

Are 30 de ani și locuiește în comuna Cosoba, jud.Giurgiu. A absolvit 8 clase la Școală gimnazială nr 1 Cosoba, iar în prezent este îngrijitor bătrâni la domiciliu în cadrul proiectului “Împreună împotriva izolării vârstnicilor din România” derulat de Asociația Four Change.
Este o fire prietenoasă, ambițioasă, optimistă si uneori impulsivă. Îi plac filmele, muzică și plimbările în natură. Se consideră binecuvântată datorită familiei ei frumoase.
Stancu Magdalena Adriana

Este din Cosoba, Giurgiu și are 31 de ani. Anterior a lucrat în cadrul fabricii de dulciuri SC Zad Impex SRL, iar acum este parte din echipa AFC ca îngrijitor bătrâni la domiciliu, în cadrul proiectului “Împreună împotriva izolării vârstnicilor din România” desfășurat la nivelul județelor Giurgiu și Buzău.
Are o fire calmă și sociabilă, se adaptează ușor la situații noi, iar în timpul liber îi place să petreacă timp cu familia și să se joace cu fiul său.
Năstase Maria Ionica

Are 37 de ani și locuiește în Crevedia Mare, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. Căsătorită și mama a doi băieți (Ghica - 19 ani, Matei - 3 ani) are experiență în lucrul cu seniorii, grup care îi este foarte drag. În prezent, este îngrijitor bătrâni la domiciliu, în cadrul proiectului "Împreună împotriva izolării vârstnicilor din România", activitate care o împlinește atât la nivel profesional, cât și personal.
"Ana" - așa cum îi zic prietenii - este dedicată, atentă la detalii și foarte apreciată de beneficiari.