IMPLICA-TE! Fii partenerul nostru!

La Asociația Four Change, credem într-o lume în care toate persoanele au acces la servicii de sănătate, justiție și protecție socială, bunăstare și oportunități egale.

Din 2012, lucrăm cu tineri, copii și vârstnici din grupuri vulnerabile pentru a dezvolta comunități active, puternice și incluzive. Colaborăm cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune, dorind să sprijinim împreună persoanele vulnerabile și să aducem schimbări pozitive și durabile în viețile comunităților locale. 

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie, cu multe împliniri dar și provocări. Mergem mai departe cu acțiuni și proiecte care aduc schimbări semnificative în comunitățile cu și pentru care lucrăm!

Cum te poți implica?

Fii alături de Clubul "Vocea Copiilor" - un colț al magiei unde poveștile de succes ale copiilor prind viață prin puterea lecturii și dezvoltarea interesului pentru valorile comunității. Ne-am bucurat de un succes cu acest proiect în alte comunități, și ne propunem să extindem această experiență și în comunitățile din Letca Veche, Stoenești, Florești-Stoenești și Stănești în județul Giurgiu.

Cu susținerea voastră, vom fi martorii unei schimbări pozitive în atitudinea copiilor față de învățare, dezvoltându-le conștientizarea de sine și conștientizarea socială. Clubul nostru va fi locul unde copiii își vor dezvolta abilitățile de citire și vor împărtăși bucuria lecturii cu ceilalți membri ai comunității.

Impactul nostru nu se va opri doar la nivelul copiilor, ci se va reflecta în întreaga comunitate. Cluburile noastre vor deveni spații încredere, interacțiune socială și sprijin reciproc. Împreună, vom promova valorile educaționale și culturale, construind un mediu în care fiecare copil este încurajat să-și exprime vocea și să-și dezvolte potențialul.

Hai să transformăm Clubul "Vocea Copiilor" într-un loc în care fiecare copil descoperă inspirație și bucurie. Prin contribuția ta, vei deveni arhitectul unei schimbări durabile în viețile copiilor și în comunitățile giurgiuvene!

 


 

FIECARE CONTRIBUȚIE CONTEAZĂ!

DACĂ DOREȘTI SĂ SPRIJINI PROIECTELE NOASTRE PRIN INTERMEDIUL UNEI DONAȚII UNICE SAU RECURENTE, TE INVITĂM SĂ FACI O DONAȚIE ASTĂZI!

 


 

DIRECȚIONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit

Dacă ești persoană fizică sau ai un PFA, poți direcționa 3.5% din impozitul pe venit către Asociația Four Change, prin intermediul formularului 230!

O poti face direct aici: redirectioneaza.ro/asociatia-four-change

 


PENTRU COMPANII

Dă valoare și impact impozitului tău! Direcționează-l prin prin Declarația 177!

Dacă ești companie, poți sponsoriza Asociația Four Change cu 20% din impozitul pe profit datorat catre stat, dar nu mai mult de 0.75% din cifra de afaceri.

Completează DECLARATIA 177

Completează contractul de sponsorizare Formularul 177

Încarcă documentele în Spațiul Privat Virtual

Informații pentru FORMULARUL 177

  • denumire: ASOCIATIA FOUR CHANGE
  • cod de identificare fiscală: 30064634
  • cont bancar (IBAN): RO96BRDE441SV01675824410
  • adresa: Str. Drumul Lunca Târnavei 26B, sectorul 3, 032354, Bucuresti
  • telefon: 0745 535 216
  • email: office@4change.ro

Hai alături de noi, în comunitatea celor care își doresc să ajute! 

Asociația Four Change se află în Registrul entităților/unităților de cult al ANAF, începând cu 20.04.2021, și înregistrată în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor cu nr.44/ 05.04.2012, cu Cod Unic de Înregistrare 30064634. 

Punct de lucru: Calea Călărașilor, nr 178, bl 60, sc A, et 4, ap 20, Sector 3, București, RomâniaTel:(+40) 745.535.216  / E-mail: office[@]4change.ro

 

Termeni si conditii pentru donatii

Politica de confidentialitate

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org