Despre noi

Asociația Four Change s-a născut în 2012, ca urmare a dorinței unui grup de specialiști de a aduce schimbări pozitive și importante în sectorul ONG-urilor și în comunitate. Credem, cu tărie, in puterea oamenilor de a mobiliza si schimba comunitățile în care trăiesc, dar si in capacitatea ONG-urilor de a influenta deciziile publice.

Asistența socială, educația, formarea profesională, dezvoltarea comunitară sunt piloni esențiali pentru o societate sănătoasă și progresivă. Aceste domenii aduc beneficii semnificative pentru individ și comunitate, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la o dezvoltare durabilă. 

CE NE MOTIVEAZA?

Să generăm schimbări pozitive în comunitățile în care acționăm și în sectorul neguvernamental, ghidați de empatie, compasiune și credința în potențialul uman. Suntem dedicați promovării egalității de șanse și a drepturilor omului. Ne simțim împliniți atunci când putem inspira și mobiliza alții să se alăture eforturilor noastre pentru un viitor mai bun.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să creăm comunități incluzive și durabile, în care toți oamenii să aibă acces la servicii de sănătate, justiție și protecție socială, bunăstare și oportunități egale. 

MISIUNE

Misiunea noastră este să ne implicăm activ în comunitate și să oferim programe și servicii sociale și educaționale de calitate, bazate pe nevoile tuturor persoanelor vulnerabile, indiferent de vârstă sau categorie socială.

Facem eforturi pentru a crea un mediu în care toate persoanele, indiferent de dificultățile sau obstacolele cu care se confruntă, să aibă acces la resurse și oportunități care să le permită să-și dezvolte potențialul și să ducă o viață mai bună.

Astfel, lucrăm cu comunitățile pentru a-si identifica nevoile și pentru a aveni în întâmpinarea lor cu programe și servicii care să răspundă acestor nevoi într-un mod eficient și sustenabil. De asemenea, promovăm principiile de incluziune și egalitate, asigurându-ne că toate programele și serviciile noastre sunt accesibile și relevante pentru toate persoanele vulnerabile, indiferent de circumstanțele lor.

VALORI

Implicare: Suntem dedicați cauzelor noastre și lucrăm zilnic pentru a aduce o schimbare reală în comunitate.

Expertiză: Suntem profesioniști cu o experiență vastă în management, servicii sociale, dezvoltare comunitară, Advocacy și comunicare sustenabilă.

Responsabilitate: Suntem eficienți în ceea ce facem și folosim resursele într-un mod transparent și responsabil.

Inovare: Căutăm mereu soluții și parteneriate noi pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a susține persoanele vulnerabile.

Pana in prezent, am lucrat cu peste 12.860 de beneficiari directi, care au fost implicati in actiunile noastre, am demarat 35 de proiecte in 7 judete din tara si am contribuit la dezvoltarea sustenabila a zeci de comunitati.

Avem o experienta notabila in domenii precum cercetare, training, management, comunicare sustenabila si politici publice, dar si pasiuni precum antreprenoriat, dezvoltare comunitara si implicare civica.

Consideram, de asemenea, ca avem un cuvant de spus in domeniul social si in ingrijirile la domiciliu acordate persoanelor varstnice. Incepand cu anul 2013 suntem membru fondator al Retelei SenioriNet – Reteaua Furnizorilor de Servicii de Ingrijire la Domiciliu din Romania, iar din noiembrie 2015 suntem aceditati de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale in furnizarea serviciilor sociale.

Din anul 2016 suntem membru al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale - FONSS, o organizatie care se  implica activ in schimbarea politicilor si dezvoltarea sustenabila a serviciilor sociale. Incepand cu luna ianurie 2024, Aurelia Pasare - Presedintele Asociatiei Four Change - ocupa si functia de Vicepresedinte FONSS.

DESPRE NOI, PE SCURT

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org