Despre noi

Din pasiune pentru societatea civila” nu este doar un slogan, este motto-ul nostru care ne ghideaza in fiecare dintre proiectele si actiunile pe care le demaram. Credem cu tarie in puterea cetatenilor de a mobiliza si schimba comunitatile in care traiesc, dar si in capacitatea ONG-urilor de a influenta deciziile publice.

Misiunea noastra este sa sprijinim organizatiile societatii civile pentru a deveni actori relevanti in dezvoltarea societatii romanesti.

Inca din 2012 ne-am propus sa generam schimbari pozitive, majore in fiecare dintre comunitatile in care actionam, dar si in sectorul neguvernamental.

Am aderat la valori precum profesionalism, dedicare, transparenta, competitivitate, expertiza, experienta, inovatie, deschidere, integritate, responsabilitate, flexibilitate, adaptabilitate.

Pana in prezent, am lucrat cu peste 10.000 de beneficiari directi, care au fost implicati in actiunile noastre, am demarat proiecte in 7 judete din tara si am contribuit la dezvoltarea sustenabila a zeci de comunitati.

Avem o experienta notabila in domenii precum cercetare, training, management, comunicare sustenabila si politici publice, dar si pasiuni precum antreprenoriat, dezvoltare comunitara si implicare civica.

Consideram, de asemenea, ca avem un cuvant de spus in domeniul social si in ingrijirile la domiciliu acordate persoanelor varstnice. Incepand cu anul 2013 suntem membru fondator al Retelei SenioriNet – Reteaua Furnizorilor de Servicii de Ingrijire la Domiciliu din Romania, iar din noiembrie 2015 suntem aceditati de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice in furnizarea serviciilor sociale.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org