Proiecte finalizate

Aventură prin lectură

Începând cu luna aprilie 2023, derulăm un nou proiect dedicat copiilor din comunități vulnerabile la nivelul județului Giurgiu, localitatea Cosoba. Prevenim și combatem riscul de analfabetism funcțional în rândul copiilor aflați în situație de vulnerabilitate prin asigurarea accesului la activități specifice de literație. Detalii
Federația SenioriNet – ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România

Federația SenioriNet – ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România

Federația SenioriNet – ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România Proiectul „Federația SenioriNET – ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România!” este derulat de Confederația Caritas România în parteneriat cu Asociația Four Change, Fundația de Sprijin Comunitar și Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Perioada de implementare a proiectului este de 32 luni (1 aprilie 2021 - 30 noiembrie 2023), iar costul total eligibil estimat este 263,383.97 Euro. Detalii
Aripi spre viitor

Aripi spre viitor

Aripi spre viitor Derulat in parteneriat cu Fundatia Estuar, ISMB si DGASPC Sector 6, obiectivul general al proiectului este crearea in Regiunea Bucuresti-Ilfov a unui sistem de masuri integrate si sustenabile, care sa permita reintoarcerea in sistemul de educatie si formare a unui nr. de 500 de tineri care au abandonat scoala sau adulti care nu si-au finalizat educatia obligatorie. Totodata, urmarim dezvoltarea unor servicii educationale de calitate prin imbunatatirea competentelor profesionale pentru 420 persoane din sistemul de invatamant.
Parasirea timpurie a scolii si abandonul scolar reprezinta un obstacol in calea cresterii economice si a ocuparii fortei de munca, afecteaza productivitatea si competitivitatea si alimenteaza saracia si excluziunea sociala. Estimarile legate de competentele necesare in Europa sugereaza ca, in viitoar numai 1 din 10 locuri de munca va putea fi accesat de o persoana care a parasit timpuriu scoala. Detalii

Inovație în educație în județul Giurgiu

Anunțăm, cu bucurie, implementarea unui nou proiect dedicat îmbunătățirii performanțelor școlare în județul Giurgiu.
Alături de partenerii Fundația Estuar și Școala Gimnazială Nr 1 Vânătorii Mici, ne vom concentra eforturile pe:
- reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu;
- promovarea accesului egal la învățământ de calitate;
- reintegrarea în educație și formare. Detalii

Servicii integrate pentru grupuri vulnerabile – o punte pentru dezvoltarea comunităților locale

Proiectul "Servicii integrate pentru grupuri vulnerabile – o punte pentru dezvoltarea comunităților locale" este derulat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Giurgiu în parteneriat cu Fundația Estuar și Asociația Four Change.
Obiectivul general al proiectului este de dezvoltarea unui pachet complex de servicii sociale de calitate adaptat nevoilor reale ale beneficiarilor, care include măsuri de dezvoltare locală în domenii precum educație, ocupare, asistență socială, locuire și antidiscriminare, de care să beneficieze 1265 de persoane care aparțin grupurilor vulnerabile din 8 comunități din județele Giurgiu și Prahova.
Durata proiectului este de 30 de luni, începând din septembrie 2021, iar totalul costurilor eligibile estimate este de 9,873,351.69 lei. (2.006.167 euro)
Proiectul este finanțat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021 în cadrul programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”. Operator de program este Fondul Român de Dezvoltare Socială. Detalii
TOUR – Together for Ukrainian Refugees

TOUR – Together for Ukrainian Refugees

TOUR – Together for Ukrainian Refugees Din decembrie, derulăm un nou proiect menit să vină în sprijinul refugiaților ucrainieni. 300 de refugiați cazați la Centrul de Tranzit al Universității Tehnice de Construcții din București vor beneficia de un program de sprijin adaptat nevoilor lor, cu scopul facilitării accesului la servicii sociale și educaționale necesare pentru depășirea situației de vulnerabilitate.
Proiectul este derulat de Asociația Four Change și beneficiază de finanțare prin Programul „SUPPORT UKRAINE - Active support measures for Ukrainian citizens fleeing the war" finanțat de Diakonie Katastrophenhilfe, prin FONSS- Federația Organizaților Neguvernamentale pentru Servicii Sociale. Detalii
Prin educație schimbăm lumea

Prin educație schimbăm lumea

Prin educație schimbăm lumea Fundația Estuar în parteneriat cu Asociatia Four Change, Școala Gimnazială Nr 142, Școala Gimnazială Sfântul Andrei și Liceul Tehnologic Sf. Antim Ivireanu implementează în București, pentru 17 luni, un nou proiect de educație non-formală. Urmărim creșterea ratei de participare în învățământul primar și secundar, îmbunătățirea competențelor personalului didactic și promovarea de servicii educaționale de calitate, orientate pe nevoile elevilor, pentru o școală incluzivă. Obiectiv general: crearea unui sistem de măsuri educaționale integrate și sustenabile pentru 330 de elevi din învățământul preuniversitar și pentru 45 de persoane (39 personal didactic si 6 personal de sprijin) care să ducă la: reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu, promovarea accesului egal la învățământul preuniversitar de calitate, reintegrare în educație și formare. Detalii
UA Help - Program de asistență socială și servicii educaționale pentru refugiații din Ucraina

UNICEF și Asociația Four Change - Alături de Ucraina

UA Help - Program de asistență socială și servicii educaționale pentru refugiații din Ucraina Începând cu luna martie 2023, în parteneriat cu organizația UNICEF, sub umbrela UA Help - Social assistance and educational services program for refugee children and families from Ukraine derulăm un nou proiect dedicat refugiaților ucraineni din Centrul de Tranzit al Universității Tehnice de Construcții din București. Acest program are ca scop principal facilitarea accesului la servicii sociale și educaționale, care sunt esențiale pentru a ajuta refugiații să depășească situația de vulnerabilitate în care se află. Detalii
Support for TEI Refugees Center - proiect finanțat de Diakonie Katastrophenhilfe prin FONSS

Support for TEI Refugees Center - proiect finanțat de Diakonie Katastrophenhilfe, prin FONSS

Support for TEI Refugees Center - proiect finanțat de Diakonie Katastrophenhilfe prin FONSS Proiectul este derulat de Asociatia Four Change sub umbrela Programului „SUPPORT UKRAINE - Active support measures for Ukrainian citizens fleeing the war". Este legat de implementarea unui program de sprjin pentru 140 de refugiați - adulți, părinți și copii, cazati in centrul de tranzit din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, in vederea facilitarii accesului acestora pe piata muncii si la servicii socio-educationale.
Detalii
Punem județul Giurgiu, pe harta educației din România

Punem județul Giurgiu, pe harta educației din România

Punem județul Giurgiu, pe harta educației din România Proiectul se adreseaza unui numar de 908 de persoane, din care 688 de copii, 105 cadre didactice si 115 parinti din 5 comunitati rurale apartind judetului Giurgiu.

„Punem judetul Giurgiu pe harta educatiei din Romania!” este structurat pe doua dimensiuni, astfel in 3 comunitati (Cosoba, Stoenesti si Crevedia Mare) vor fi realizate activitati adresate direct copiilor, parintilor/tutorilor si cadrelor didactice, iar in 2 comunitati (Cartojani si Trestieni) vor fi realizate activitati adresate cadrelor didactice, beneficiari indirecti urmand a fi peste 600 de copii care invata aici.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta implementarea unui program complex de masuri integrate care sa capaciteze toti actorii importanti in procesul educational, la nivelul a 5 comunitati din judetul Giurgiu, pentru reducerea si prevenirea abandonului scolar timpuriu si promovarea accesului egal la invatamantul prescolar, cresterea calitatii procesului educational in gradinite si scoli si introducerea de formule educationale inovatoare bazate pe nevoile elevilor.
Detalii

EduHope – Program de educație pentru copii ucrainieni

Începând cu luna august, pentru o perioadă de 3 luni, dezvoltăm un program de sprijin în vederea facilitării accesului la educație și activități educaționale pentru 70 de copii și 40 de mame refugiați ucrainieni, găzduiți la Centrul de tranzit al Universității Tehnice de Construcții București. Participarea celor 70 de copii la programul de educație nonformală contribuie, pe termen lung, la creșterea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii, conectarea la noile realități ale vieții și conștientizarea potențialului propriu, precum și la dezvoltarea atitudinilor necesare vieții de adult. Totodată, climatul familial se va îmbunătăți, iar părinții vor avea o serie de abilități dezvoltate în acord cu nevoile copiilor, o capacitate crescută de a-i înțelege intelege și de a-i ajuta.

Detalii

PracticHUB - Stagii de practică pentru viitori profesioniști

Fundația Estuar în parteneriat cu Asociația Four Change derulează un nou proiect destinat tinerilor de liceu: “PracticHUB - Stagii de practică pentru viitori profesioniști”. Astfel, pe o perioadă de 2 ani, vom adresa nevoile a 185 de elevi înmatriculați în cadrul "Liceului Tehnologic de Servicii Sfântul Apostol Andrei" din Ploiești (județul Prahova), cu obiectivul de a crea un sistem de măsuri integrate și sustenabile, care să răspunda nevoilor și problemelor acestora.

În urma unei diagnoze realizate la nivelul liceului pentru a identifica problemele cu care se confruntă elevii și cauzele acestora, a reieșit că: rata de participare, rata de promovare și rata de absolvire a examenului de bacalaureat au valori scăzute. Totodată, rata de inserție pe piața muncii și de tranziție în învățământul terțiar înregistrează același trend descendent. În acest context, urmărim ca prin activitățile propuse în proiect, să determinăm o creștere a ratei de participare în cadrul programelor de învățare la locul de muncă

Detalii
Practica – o sansa pentru viitor

Practica – o sansa pentru viitor

Practica – o sansa pentru viitor Implementat in parteneriat cu Fundatia Estuar si Liceul Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din orasul Bolintin-Vale, proiectul este dedicat unui numar de 185 elevi din clasele a XI-a si a XII-a din cadrul liceului.

In contextul in care rezultatele la evaluarea nationala din ultimii ani, au evidentiat o evolutie descendenta in ceea ce priveste promovabilitatea (73,1% este cel mai mic procent din ultimii 5 ani, conform EduPedu), iar sistemul profesional si tehnic cunoaste un declin considerabil, timp de 24 de luni, ne propunem o paleta de activitati care sa ajute la solutionarea nevoilor grupului-tinta. Astfel, prin: derularea de programe de practica, consiliere si orientare profesionala, dezvoltarea de parteneriate cu agenti economici, crearea unor medii de practica in cadrul liceului, formare de competente antreprenoriale si organizarea de targuri ale unor firme de exercitiu in care se vor testa viitoarele idei de afaceri, vom produce schimbari semnificative la nivelul societatii civile, prin imbunatatirea conditiilor de viata si a statutului socio-economic.
Detalii
Servicii integrate pentru vârstnicii din mediul rural în propriile comunități

Servicii integrate pentru vârstnicii din mediul rural în propriile comunități

Servicii integrate pentru vârstnicii din mediul rural în propriile comunități Fundația de Sprijin Comunitar în parteneriat cu Asociația Four Change desfășoară un nou proiect destinat persoanelor vârstnice din trei comune ale județului Bacău, care va permite crearea unui sistem integrat de servicii socio–medicale în concordanță cu nevoile specifice ale acestora, în vederea depășirii situației de vulnerabilitate și îmbunătățirii calității vieții. Detalii
SenioriNET – Retea ONG de servicii dedicate persoanelor varstnice

SenioriNET – Retea ONG de servicii dedicate persoanelor varstnice

SenioriNET – Retea ONG de servicii dedicate persoanelor varstnice Proiectul SenioriNet - Retea ONG de servicii dedicate persoanelor vârstnice realizat in perioada 2013 -2015 a creat la nivel national prima retea informala de organizatii active in domeniul serviciilor pentru vârstnici, cu precadere cele care furnizeaza ingrijiri la domiciliu.

Initiatorii SenioriNet sunt Confederatia Caritas România, Asociatia Four Change, Fundatia Crucea Alb Galbena, Asociatia Habilitas si Asociatia ADAM.

Reteaua SenioriNet si portalul www.seniorinet.ro, create in cadrul proiectului, sprijina organizatiile neguvernamentale care furnizeaza servicii de ingrijire la domiciliu pentru vârstnici, pentru ca acestea sa deserveasca mai bine interesele beneficiarilor si sa dobândeasca o voce comuna puternica in relatia cu autoritatile publice centrale si locale.
Detalii
Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate

Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate

Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate Îmbătrânirea demografică reprezintă un fenomen social în continuă creștere în România. Populația vârstnică reprezintă 15% din populația țării, iar estimările arată că în anul 2050, procentul va ajunge la 30%.

Nevoia de servicii destinate persoanelor vârstnice se manifestă la cel putin 20% din populația vârstnica actuală, dar este acoperită doar în procent de 0.23%.

Proiectul ”Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate” este implemenatat de Fundația de Sprijin Comunitar Bacău în parteneriat cu Asociația Four Change și Universitatea Danubius Galați, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativa 2014-2020.

Scopul proiectului este creșterea capacității organizațiilor neguvernamentale care furnizează servicii sociale destinate persoanelor vârstnice de a formula și propune politici publice ce vizează stimularea contractării sociale în vederea dezvoltării de servicii sociale pentru vârstnici, în fiecare comunitate din România. Detalii
Impreuna impotriva izolarii varstnicilor din Romania!

Impreuna impotriva izolarii varstnicilor din Romania!

Impreuna impotriva izolarii varstnicilor din Romania! Proiectul se adreseaza unui numar de 165 de persoane varstnice in situatii de dependenta si/sau in risc de excluziune sociala, dintre care 120 de persoane din Com. Bradeanu, Jud Buzau, 30 de persoane din Com. Crevedia Mare, Jud Giurgiu si 15 persoane din Com. Cosoba, Jud Giurgiu.

Persoanele din grupul tinta sunt de persoane varstnice in situatii de dependenta si/sau in risc de excluziune sociala, ce urmeaza a fi sustinute prin activitati concrete care sa conduca la depasirea situatiei de vulnerabilitate a acestora.

Analiza de nevoi evidentiaza urmatoarele:

- 80% dintre respondentii la chestionare au indicat ca nu au o singura problema ci mai multe asociate, cu precadere: problemele de sanatate, singuratatea si accesul limitat la serviciile sociale, ceea ce le limiteaza gradul de independenta in cadrul gospodariei;
- 92% dintre varstnici au semnalat diferite probleme de santate associate;
- 77% isi doresc dezvoltarea in comunitate atat a serviciilor sociale cat si a serviciilor medicale.
Detalii

Șanse sporite la angajare, prin calificare

În comunitățile rurale există acces limitat la activități de formare și calificare datorită costurilor, distanței sau lipsei oportunităților de formare profesională a adulților. Din această perspectivă, proiectul ''Șanse sporite la angajare prin calificare'' devine poate singura speranță și acces la un trai mai bun pentru majoritatea persoanelor din această regiune. În Regiunea vizată prin proiect, peste jumatate din populație trăiește în zonele rurale, iar o mare parte a acesteia este dezavantajată atât din punct de vedere al veniturilor, cât și al lipsei infrastructurii și a serviciilor de bază.

Scopul proiectului este acela de a crește nivelul de calificare pentru 452 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoanele cu nivel redus de educație, precum și persoane din mediul rural, în special persoanele din agricultura de subzistență și semi-subzistență și cetățeni români aparținând minorității rome, cu domiciliul sau reședința în Județele Giurgiu și Prahova, în vederea asigurării unei ocupări sustenabile și de lungă durată a acestora.
Detalii
Butonul Rosu - Servicii integrate de ingrijiri sociomedicale la domiciliu monitorizate prin sistemul de teleasistenta

Butonul Rosu - Servicii integrate de ingrijiri sociomedicale la domiciliu monitorizate prin sistemul de teleasistenta

Butonul Rosu - Servicii integrate de ingrijiri sociomedicale la domiciliu monitorizate prin sistemul de teleasistenta Butonul Rosu este un serviciu de teleasistenta complementar celui de urgenta, special conceput pentru vârstnicii care sufera de diferite probleme de sanatate (anxietate, boli, accidente vasculare cerebrale, etc). Serviciul le ofera acestora posibilitatea de a-si pastra independenta si de a cere si primi ajutor de urgenta atunci când este nevoie.

Proiectul demarat in Ianuarie 2016 are o durata de 24 de luni si este implementat de Fundatia Crucea Alb Galbena Romania, Asociatia Four Change, Fundatia Crucea Alb Galbena Constanta si Fundatia Crucea Alb Galbena Buzau. Detalii
Profesionisti 2020

Profesionisti 2020

Profesionisti 2020 Proiectul „Profesionisti 2020” se adreseaza unui numar de 405 manageri, angajati ai departamentelor de resurse umane sau antreprenori din cadrul companiilor care isi desfasora activitatea intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si aflate in regiunea de Sud Est, judetele Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea si Constanta.

Proiectul Profesionisti 2020 propune o abordarea complexa a nevoilor de formare profesionala a salariatilor, atat din perspectiva de insusire de cunostinte si abilitati, dar si din perspectiva evolutiei personale si profesionale prin intermediul programului de coaching. Totodata sprijina implicarea salariatilor in stabilirea obiectivelor si misiunii companiilor, prin participarea acestora la programul de planificare strategica.
Detalii
Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil

Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil

Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil Peste 1200 de persoane din judetele Buzau si Mures au beneficiat de informare si consiliere profesionala privind elaborarea de CV-uri conform normelor pietei muncii si scrisori de intentie si au învatat sa utilizeze website-uri de recrutare a fortei de munca; peste 200 de persoane s-au angajat in urma participarii la activitatile proiectului; 25 beneficiari au participat la un schimb de experienta organizat în Italia si 10 dintre acestia au primit sprijin in bani si consultanta pentru deschiderea unei afaceri.

Acestea sunt doar cateva dintre rezultatele proiectului Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil, derulat in perioada aprilie 2014 – decembrie 2015.

Proiectul a avut ca si obiectiv principal cresterea capacitatii de angajare pentru 840 de someri, în special someri de lunga durata, persoane inactive sau aflate în cautarea unui loc de munca, precum si a persoanelor care au parasit timpuriu scoala, din regiunea Sud-Est, Judetul Buzau si regiunea Centru, judetul Mures Detalii
Prin ochii seniorilor!

Prin ochii seniorilor!

Prin ochii seniorilor! Initiat in anul 2012 de Asociatia Four Change in parteneriat cu Asociatia Habilitas – Centrul de Resurse si Formare Profesionala, proiectul Prin ochii seniorilor! este primul proiect al organizatiei si a presupus desfasurarea unui proces de organizarea comunitara cu seniorii din Bucuresti care a implicat peste 70 de vârstnici care locuiesc in Cartierul Drumul Taberei si zonele conexe. Acestia au identificat problemele comunitatii din sectorul 6 si au participat la intâlniri si traininguri de dezvoltare comunitara. Detalii
SANSA – Sprijin pentru autocunoastere  si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate

SANSA – Sprijin pentru autocunoastere si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate

SANSA – Sprijin pentru autocunoastere  si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate Pe parcursul celor 19 luni de implementare, proiectul SANSA – Sprijin pentru autocunoastere si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate a facilitat accesul la instruire a peste 840 de persoane vulnerabile din cele 3 regiuni care au fost calificate in domenii precum: lucrator in comert, ingrijitor batrani la domiciliu, confectioner asamblor articole textile, tehnician maseur, florar–decorator, lucrator in cultura plantelor (agricultor), ospatar (chelner), lucrator instalator pentru constructii, frizer, etc.

O componenta importanta a proiectului a reprezentat-o stimularea implicarii civice a grupului tinta pentru a combate disfunctiile sociale. Mai mult, au fost finantate 30 de initiative de implicare civica prin premii acordate la concursul Comunitatea se schimba prin tine.

Proiectul a fost implementat in perioada mai 2014 – decembrie 2015 si s-a adresat persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Bucuresti – Ilfov, Sud – Est si Nord – Est: familii cu peste 2 copii, familii monoparentale, femei, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma si tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului Detalii
Calificarea femeilor in meseria de infirmier o sansa pentru servicii medicale si sociale de calitate

Calificarea femeilor in meseria de infirmier o sansa pentru servicii medicale si sociale de calitate

Calificarea femeilor in meseria de infirmier o sansa pentru servicii medicale si sociale de calitate Conform Programului National de Reforma 2011-2013,din punct de vedere al structurii pe sexe a populatiei ocupate,rata de ocupare la nivel national a femeilor din grupa de varsta 20-64 ani variaza in intervalul 2010-2013 intre 55.9-57%, cu 18% mai putin decat rata barbatilor angajati in aceasta categorie varsta. Conform Indexului Egalitatii de Gen lansat in Mai 2013 de Institutul European pentru Egalitate intre Femei si Barbati in Bruxelles, diferentele de tratament intre femei si barbati sunt cele mai mari In Romania raportat la cele 27 state membre.

Asociația Caritas Alba Iulia Asistență Medicală și Socială in parteneriat cu Asociatia Four Change si Centrul Diecezan Caritas Iasi, a implementat in perioada mai 2014 – decembrie 2015 proiectul „Calificarea femeilor în meseria de infirmier o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate”.
Detalii
Antreprenoriatul rural – Dezvoltare sustenabila a comunitatii din Regiunea Sud Muntenia

Antreprenoriatul rural – Dezvoltare sustenabila a comunitatii din Regiunea Sud Muntenia

Antreprenoriatul rural – Dezvoltare sustenabila a comunitatii din Regiunea Sud Muntenia Judetul Giurgiu se afla situat intr-o regiune preponderent agricola iar statisticile arata ca mai mult de jumătate din populatie este activă în agricultura de subzistentă. Prin intermediul proiectului a fost facilitat accesul la cursuri adaptate nevoilor de formare astfel incat persoanele cuprinse in programele proiectului sa detina atat abilitati relevante pentru piata muncii sau pentru propria afacere dar si sa investeasca in dezvoltarea comunitatii.

Fundatia Estuar in parteneriat cu Asociatia Four Change si RD Global Project Consulting SRL a derulat in perioada martie 2014 – septembrie 2015, proiectul „Antreprenoriatul rural - dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia”. In cadrul proiectului 432 de persoane din mediul rural au beneficiat de programe de informare, consiliere si formare care au contribuit direct la dezvoltarea abilitatilor locuitorilor din mediul rural dar si la stimularea acestora de a fi mai activi la nivel comunitar.
Detalii
EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii

EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii

EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii 1000 de femei au participat la programe de calificare si formare profesionala; 653 de ore de consultanta pentru elaborarea si implementarea planurilor de afaceri dezvoltate in cadrul cursurilor acordate; infiintarea EvaNetwork - Prima retea interprofesionala pentru sprijinirea integrarii femeilor pe piata muncii si a parteneriatului; 5 premii pentru initierea de activitati independente acordate

Acestea sunt doar cateva dintre rezultatele proiectului EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii.

Derulat in perioada mai 2014 – decembrie 2015, proiectul s-a adresat femeilor din judetele Bucuresti, Ilfov, Bacau, Galati si si-a propus sa dezvolte un model unitar, integrat, functional si sustenabil pentru a facilita accesul femeilor pe piata muncii si in mediul de afaceri la nivelul comunitatilor din cele 3 regiuni (Sud-Est, Nord – Est si Bucuresti – Ilfov), asigurand promovarea egalitatii de gen si combaterea discriminarii.
Detalii
Dezvoltam retele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale in Romania

Dezvoltam retele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale in Romania

Dezvoltam retele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale in Romania Demarat in luna Martie 2014 proiectul realizat de catre Asociatia Caritas Alba Iulia - Asistenta Medicala si Sociala în parteneriat cu Asociatia Four Change isi propune promovarea modelelor de bune practici si exemple de succes obtinute în regiunea Centru în contractarea si înfiintarea de servicii de îngrijiri la domiciliu în 4 judete din sudul si sud-estul României si în rândul a peste 70 de autoritati, ONG-uri si grupuri de initiativa. Detalii
"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org