Seminar antidiscriminare in randul giurgiuvenilor
23 Februarie 2020

“Sanse sporite la angajare prin calificare” este proiectul implementat in parteneriat cu Fundatia Estuar si Logics. Centru de pregatire profesionala in cadrul caruia organizam seminariile de informare si constientizare pe tematica antidiscrimianrii si egalitatii de sanse si de gen.

Fiecare intalnire cu beneficiarii este o experienta interesanta, intrucat impartasim intamplari cu care ne-am confruntat de-a lungul vietii si maniera in care am reactionat la situatii cand ne-am simtit discriminati pe diverse criterii.

Totodata, urmarim impreuna filmul realizat de catre echipa Asociatiei Four Change care contine interventii atat ale persoanelor din diverse grupuri vulnerabile, cat si ale reprezentantilor de companii care incurajeaza angajarea indiferent de dizabilitate.

Ne si jucam cu scopul de a ne insusi unele concepte ca: stereotip, egalitate de sanse si de gen, discurs instigator la ura etc.

Multumim participantilor pentru numarul mare in care isi manifesta interesul si pentru ca prin exemplele personale inspira si alti oameni din comunitate sa ia actiune in a-si apara drepturile!

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org