Pink Berry Consulting – o afacere pentru sate mai bogate
1 Septembrie 2015

După 20 de ani experiență în administrarea propriei gospodării, doamna Ciorica Veronica a îndrăznit, în urma participării la cursul de antreprenoriat derulat în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia”, să viseze la propria afacere și să creeze, la rândul ei, locuri de muncă pentru alte persoane.

Astfel, elaborarea unui plan de afaceri și înscrierea lui în compeția cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” a venit ca un pas firesc pe care doamna Ciorica Veronica l-a făcut.

Astăzi, doamna Ciorica Veronica se numără printre fericiții câștigători ai competiției cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” și, beneficiind de sprijinul și consultanța de specialitate primită din partea Asociației Four Change dar și de premiul câștigat (în valoare de 9000 lei), își pune pe picioare propria idee de afacere.

Afacerea pe care o dezvoltă prin intermediul firmei nou create (Pink Berry Consulting) își propune creșterea puilor de găină de la vârsta de o zi până la vârsta de 21 de zile (după depășirea momentului cirtic) și punerea acestora spre vânzare pe piața locală din județul Giurgiu.

Pornind de la soiul de pui și până la alimentele folosite, Pink Berry Consulting va asigura introducerea pe piața locală a unor exemplare sănătoase și adaptate gospodăriilor individuale. Acest lucru vine să adreseze nevoia locală conform căreia din ce în ce mai mulți gospodari și fermieri din județul Giurgiu sunt pregătiți și doresc să sară peste etapele care presupun selecția și clocirea ouălelor sau creșterea puilor foarte mici care care au un risc crescut de îmbolnăvire și deces.

Ii dorim mult succes doamnei Ciorica în dezvoltarea și asigurarea sustenabilității propriei afaceri!

***

Competiția cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” a fost derulată în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia” – proiect co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.2 “Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Proiectul este implementat de Fundaţia Estuar în parteneriat cu Asociaţia Four Change şi RD Global Project Consulting şi vizează îmbunătăţirea calităţii resurselor umane din zona rurală a regiunii Sud Muntenia în vederea creşterii accesului la ocupare în domenii non-agricole pentru 432 persoane din satele şi comunele judeţului Giurgiu.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org