Asociația Four Change la Conferința Națională “Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”
4 Septembrie 2023

Conferința organizată de Fundația Regală Margareta a României se află la ediția cu numarul VII, și va avea loc vineri, 29 septembrie 2023, la Teatrul Național ”I. L. Caragiale” București, Sala Media, începând cu ora 10.

Evenimentul se concentrează pe aspecte legate de politici sociale, rolul asistenților sociali, demografie, drepturile vârstnicilor, îngrijire la domiciliu și în centre rezidențiale, abilități digitale pentru seniori, excluziune socială și bune practici în asistența oferită de organizațiile neguvernamentale, precum și activități intergeneraționale și de socializare pentru seniori.

Mariana Oancea colega noastră și Coordonatoarea Departamentului Servicii Sociale, care ocupă și funcția de Coordonator al Rețelei SenioriNET, va analiza aspectul drepturilor persoanelor vârstnice din perspectiva discrepanțelor dintre discurs și realitate.

Experți din sfera publică, socială sau specialiști în domeniul senectuții, la nivel național și internațional, vor prezenta cele mai recente statistici privind populația vârstnică, soluții inovatoare cu rezultate dovedite, precum și exemple de practici eficiente pentru susținerea seniorilor dependenți sau pentru îmbătrânire activă, care ar putea fi implementate în comunitățile celor preocupați de creșterea calității vieții vârstnicilor din România.

Pentru mai multe informații despre eveniment, speakeri și agendă, precum și pentru înscrieri, vă invităm să vizitați pagina evenimentului.

Sponsori: Fundația Vodafone România, Hochland România, Raiffeisen Bank, Fundația Bosch România, Compania Națională Loteria Română, Alliance Healthcare, Johnson Wax

Sponsori in-kind: City Grill, Lăptăria cu Caimac, Ecco Shoes, Mega Image, Boromir, Editura Niculescu

Partener: Teatrul Național ”I.L Caragiale” București

AGERPRES, Radio Trinitas

Asociații partenere în comunicare: Asociația 4Change, SenioriNET

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org