Asociatia Four Change: 12 ani de schimbări în bine și impact în comunitate
24 Aprilie 2024

A fost un ideal care ne-a inspirat și ne-a motivat să înaintăm chiar atunci când provocările păreau insurmontabile. Astăzi, după 12 ani, ne mândrim cu cele 28 de proiecte implementate care au susținut peste 11.000 de beneficiari direcți din 7 județe ale țării.

Astăzi, în timp ce marcăm 12 ani de implicare în comunitățile cu care lucrăm, suntem încântați să anunțăm un alt moment important în evoluția noastră: un plan de rebranding menit să ne consolideze angajamentul și să ne definească direcția pentru următoarea etapă a călătoriei noastre.

Planul nostru de rebranding nu este doar despre un nou logo sau o nouă identitate vizuală; este despre reafirmarea valorilor noastre fundamentale și consolidarea legăturii noastre cu comunitățile pe care le deservim. Ne angajăm să ne modernizăm și să ne adaptăm pentru a răspunde mai bine nevoilor în continuă schimbare ale comunității.

Ne-am asumat un angajament pe termen lung față de comunitățile noastre și suntem hotărâți să ne consolidăm și să ne extindem impactul în următorii ani. Este doar începutul unei noi etape captivante în călătoria noastră, și suntem entuziasmați să vă avem alături de noi în această călătorie.

 

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org