Cursurile de competențe digitale pentru seniori continuă în cadrul Serviciului de Asistență Socială pentru vârstnici din Cosoba
30 Mai 2024

Sesiunile din luna mai au fost pline de energie și de activități captivante, oferind oportunități de neegalat participanților noștri de a se aventura în lumea digitală și de a-și dezvolta abilitățile în domenii variate.

Explorând Lumea Digitală

Participanții noștri au fost conduși printr-o călătorie fascinantă în lumea digitală, descoperind posibilitățile nelimitate pe care le oferă tehnologia modernă. Printre activitățile deosebit de apreciate s-au numărat:

Crearea Documentelor Text

În cadrul sesiunilor noastre, seniorii noștri au învățat arta creării diferitelor tipuri de documente text. De la structurațiile simple la formatele mai complexe, fiecare participant a fost încurajat să își dezvolte abilitățile într-un mediu prietenos.

Secretele Emailurilor

Navigând prin lumea comunicării digitale, participanții au descoperit secretele emailului. De la scrierea de mesaje la atașarea fișierelor, fiecare pas a fost explorat în detaliu, oferindu-le seniorilor încrederea necesară pentru a-și stăpâni această formă de comunicare modernă.

Conectare Virtuală

O altă provocare interesantă a fost explorarea rețelelor de socializare și modul în care acestea pot fi utilizate pentru a conecta oamenii în mediul virtual. Vârstnicii au descoperit modalități noi și inovatoare de a-și extinde rețelele sociale și de a interacționa într-un mod digital.

Suntem mândri de progresul remarcabil realizat de seniorii noștri în timpul acestor sesiuni. Entuziasmul lor contagios și dorința de a învăța ne-au inspirat și ne-au amintit că niciodată nu este prea târziu să explorăm și să ne dezvoltăm în lumea digitală în continuă schimbare.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org