INNOVO – povestea unei schimbări și a aspirațiilor devenite realitate
19 August 2015

A participat la cursurile de antreprenoriat și contabilitate derulate în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabilă a comunității din regiunea Sud Muntenia”, a beneficiat mai apoi de consultanță în elaborarea planului de afaceri și acum își trăiește propriul vis – șansa de a își construi un business propriu, de a avea o viață mult mai împlinită și de a își împlini  aspirațiile personale.

El este Silviu Antonescu din Crevedia Mare (județul Giurgiu), are 25 de ani și este unul dintre fericiții câștigători ai competiției cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri”. Visul său, acum devenit realitate, se numește INNOVO Professional Services și este firma recent creată cu sprijinul echipei Asociației Four Change.

Absolvent al unui master în administratea afacerilor, Silviu apreciază că, în urma experienței de formare și a sprijinului real primit în cadrul proiectului prin intermediul serviciilor de consultanță, acum are o înțelegere mult mai amplă a proceselor de bussiness. Totodată, premiul câștigat (în valoare de 9000 de lei brut) îl va ajuta să dobândească experiență antreprenorială și să facă primii pași în construirea și consolidarea propriei afaceri. Mai mult, acum se simte pregătit pentru a evalua și a lua deciziile strategice care să îl conducă la succes și performanță.

INNOVO Professional Services își propune să ofere servicii profesionale și de calitate pe partea de creare pagini web, optimizare și promovare. Silviu speră să ajungă cât mai curând să dețină un segment important de clienți fideli pentru care să dezvolte platforme web, să își mărească echipa, să își pună în practică cunoștințele deprinse în urma unui curs de google AdWords prin oferirea de servicii de promovare și să ofere, la rândul său, servicii de consultanță în management afacerii.

Mult succes!

***

Competiția cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” a fost derulată în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia” – proiect co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.2 “Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Proiectul este implementat de Fundaţia Estuar în parteneriat cu Asociaţia Four Change şi RD Global Project Consulting şi vizează îmbunătăţirea calităţii resurselor umane din zona rurală a regiunii Sud Muntenia în vederea creşterii accesului la ocupare în domenii non-agricole pentru 432 persoane din satele şi comunele judeţului Giurgiu.

"Dezvoltăm rețele interregionale pentru acces crescut la servicii sociale în România"
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul fondului ONG România
Perioada de implementare: martie 2014 - aprilie 2016

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială
a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii
și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org